Menu

Jadłospis przygotowany na letnią półkolonię piłkarską Akademii GKS Dopiewo

DZIEŃ 1: Kotlet mielony z ziemniakami puree i buraczkami + woda

DZIEŃ 2: Pulpeciki w sosie pomidorowym z makaronem penne i ogórkiem + napar z rumianku

DZIEŃ 3: Makaron spaghetti bolognese + napar z mięty

DZIEŃ 4: Kotlet de volaille z ziemniakami i marchewką z groszkiem + napar z lipy

DZIEŃ 5: Naleśnik z serkiem waniliowym i czekoladą + owoc + sok


Wszystkie posiłki są przygotowywane „na świeżo” w dniu zaplanowanym na spożywanie przez uczestników półkolonii.
Zastrzegamy sobie prawo do ewentualnych zmian w menu, związanych z logistyką dostarczenia świeżych produktów.

do góry więcej wersja klasyczna
Wiadomości (utwórz nową)
Brak nieprzeczytanych wiadomości
Shoutbox
Dołącz do rozmowy ?