Menu na zimową półkolonię piłkarską Akademii GKS Dopiewo
Jadłospis przygotowany na zimową półkolonię piłkarską Akademii GKS Dopiewo
DZIEŃ 1:Klops mielony z ziemniakami puree i buraczkami + woda
DZIEŃ 2:Krem pomidorowy na wywarze z indyka z warzywami i bagietką z masłem czosnkowym+ napar z lipy
DZIEŃ 3:Pulpety w sosie pomidorowym z ryżem i ogórek kiszony + napar z rumianku
DZIEŃ 4:Makaron spaghetti z mięsem z kurczaka i wieprzowiny+ napar z mięty
DZIEŃ 5:Naleśnik z serkiem waniliowym w polewie z gorzkiej czekolady+ sok jabłkowy
Wszystkie posiłki są przygotowywane „na świeżo” w dniu zaplanowanym na spożywanie przez uczestników półkolonii.
Zastrzegamy sobie prawo do ewentualnych zmian w menu, związanych z logistyką dostarczenia świeżych produktów.
Komentarze